Πληροφορίες

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤο ανθοπωλείο ΑΝΑΝΑΣ έχοντας θεμελιώσει μια δυνατή παρουσία στο χώρο των λουλουδιών και γνωρίζοντας πολύ καλά τις ανάγκες του καταναλωτή, βρίσκεται συνεχώς κοντά σας για να εκφράσετε με λουλούδια αυτό που αισθάνεται η καρδιά.

Οι άνθρωποι του ανθοπωλείου ΑΝΑΝΑΣ δουλεύουν για να δημιουργήσουν όμορφες ανθοσυνθέσεις για εσάς καθημερινά από τις 8.30 το πρωί έως τις 9 το βράδυ όλες τις μέρες της εβδομάδας.

Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε σε όλους τους προορισμούς εντός πόλεως αλλά και εκτός, ακόμα και σε όλους τους νομούς της Κρήτης. Η παράδοση λουλουδιών εντός πόλεως ξεκινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ ή κατόπιν συνεννόησης με τον παραλήπτη την ώρα που επιθυμεί.

Η διακίνηση των λουλουδιών εντός πόλεως γίνεται με αυτοκίνητο της επιχείρησης μας (κλειστού τύπου) με air condition ώστε να φτάνουν τα λουλούδια στον προορισμό τους χωρίς να έχουν αλλοιωθεί από τη ζέστη ή το κρύο.

Επίσης μετά τη σχολαστική και αυστηρή επιλογή ποιοτικών ανθοπωλείων στην υπόλοιπη Ελλάδα, επισκέπτοντας τα εμείς οι ίδιοι σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να στείλετε λουλούδια στους αγαπημένους σας με τη δική μας ασφαλή μεσολάβηση. Για την αποστολή λουλουδιών εντός Ελλάδας, χρειάζεται να μας δώσετε την παραγγελία σας το πρωί αν είναι δυνατόν της ημέρας που επιθυμείτε να σταλούν.

Για τις παραγγελίες στο εξωτερικό χρειαζόμαστε 2 ημέρες πριν την ημέρα παράδοσης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας σε παραγγελίες εντός Ελλάδας και στο εξωτερικό επικοινωνήστε με το τμήμα παραγγελιών στο 2810 224822